Pressmeddelande

BJC och Wellbo utvecklar äldreboende i Borgholm

By november 17, 2020 No Comments

BJC och Wellbo utvecklar äldreboende i Borgholm.

BJC Group och Wellbo Fastighetsutveckling utvecklar framtidens äldreboende i Borgholm. Äldreboendet skall byggas i området Ekbacka i Borgholms kommun och kommer att ha 80 lägenheter för vård- och omsorgsboende. BJC och Wellbo har tecknat ett 20-årigt hyresavtal med kommunen.

– BJC och Wellbo är väldigt positiva till det mycket goda samarbetet med Borgholms kommuns ledande politiker och tjänstemän i arbetet med att skapa ett modernt äldreboende med högt ställda krav på ett kvalitativt vårdboende för de äldre och en bra arbetsmiljö för kommunens anställda, säger Johan Warfvinge, affärsutvecklingschef, Wellbo

– Vi är väldigt glada över det visade förtroendet från Borgholms kommun att verka som fastighetsägare med kommunen som hyresgäst. Ambitionen är att fortsätta utveckla såväl samhällsfastigheter som bostäder i Borgholm, säger Daniel Bruun, VD BJC Group.

– Borgholms kommun är mycket nöjda med det professionella samarbetet med BJC och Wellbo och välkomnar dem till kommunen. Borgholms ledande politiker och tjänstemän välkomnar det intresse som BJC har visat för att fortsätta att investera i kommunen, säger Jens Odevall kommunchef Borgholms kommun.