Pressmeddelande

Wellbo och Real Holding utvecklar Gislaved med samhällsfastigheter och bostäder

By november 10, 2020 No Comments
Wellbo och Real Holding utvecklar Gislaved med samhällsfastigheter och bostäder

Wellbo Fastighetsutveckling AB ”Wellbo” och Real Holding i Sverige AB (Publ) ”Real” har inlett ett strategiskt partnerskap för utveckling av Reals fastigheter i Gislaved. De aktuella fastigheterna ligger centralt i staden i anslutning till Nissan. I nära samarbete med Gislaveds kommun planerar Wellbo och Real att utveckla bostäder och samhällsfastigheter och samtidigt bidra till tillväxten och en positiv utveckling för Gislaveds kommun.

– Vi ser mycket positivt på möjligheten att i nära samarbete med Wellbo utveckla delar av våra fastigheter i Gislaveds kommun. Då bostäder och samhällsfastigheter inte är Reals fokusområde för förvaltning så är vi glada över partnerskapet med en inom segmentet kompetent fastighetsutvecklare, säger Michael Derk, VD Real Holding i Sverige AB (Publ).

– Wellbo Fastighetsutveckling AB ser en mycket stor potential i utveckling av samhällsfastigheter och bostäder i Gislaved för långsiktigt ägande och förvaltning. Wellbo med delägarna Hammarviken och BJC Group är vidare intresserade av att de närmaste åren bygga upp ett större förvaltningsområde av samhällsfastigheter i småland, säger Johan Warfvinge, affärsutvecklingschef Wellbo Fastighetsutveckling AB.